.. Elke behandeling is anders ..

 Proteine haarbehandeling:
Dit is een eenvoudig 2 stappen systeem dat de haarstructuur herstelt, versterkt en de elasticiteit vergroot. Het product dringt diep door in de haarvezel waardoor gebroken haarverbindingen worden herstelt en beschermt. Door toepassen van deze vitamines in de haarvezel, gaan de haartjes ook sneller en gezond groeien. Naargelang het type beschadiging volstaan minimum 4 behandelingen.
 
Haarbotox:
Dit is een revolutionaire methode om het haar te herstellen, versterken en beschermen. Gebroken verbindingen in het haar worden op moleculair niveau gerepareerd, versterkt en beschermd. Softliss Haarbotox bevat hoogwaardige vitamines en proteïne die het haar intensief voeden.
De botoxgel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.
 
 Magic hair:
Natuurlijke hairstraightener op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals Aloe Vera, jojoba en argan olie. Dit programma herstelt en repareert het haar. Het geeft je haren de nodige vitaliteit terug dat droog en beschadigd haar kwijt is geraakt.
Magichair dringt diep de haarstructuur in. Het laat een mix van antioxidanten, vitamines en voedingsstoffen na in het haar. Het behoud in tegenstelling tot een keratine behandeling het volume van de haren.
 
Keratine behandeling:
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Keratine proteïne beschermt en herstelt het haar, de huid en de nagels, daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd.
 
We zetten alles even op een rijtje:
Een proteine behandeling doet niets aan de krultekening of structuur van de haren. Dit voed enkel.
Een botoxbehandeling laat de huidige krul meer openen. Je krullen vallen mooier, maar zijn niet weg. Je haren worden tot 90 procent gladder.
Een magichair behandeling herstelt dieper dan een keratinebehandeling. De haren zijn enorm glad en gevoed. Men behoud het volume.
Een keratinebehandeling is voor degene die het graag stijl wensen. De haren worden gladder, de frisse is volledig weg. Deze behandeling is niet geschikt voor zeer beschadigde haren.